Pratik, lezzetli, pırasalı yemek

Meyaneli Pırasa yemeği

Aşure

IMG_5905

Hareli Kek

IMG_4711

Tavuk Kalamar

Tavuk Kalamar

Çikolata Soslu Elmalı Kek

elmalı kek

CARTE'D OR - EROL EVGİN KONSERİ

Merhabaaaaaaaaaa:)
Bu konser de olmasa yazacağım yoktu inanın !

Zira site silindi, geri aldık ama şablon ayarları vs kaydı ve toplayamadık derken ben bu hali ile bir sey yazmak istemiyorum içimden gelmiyor alısamadım bu haline..

Yeni site için de calısmalarımız oldukça yavaş gidiyor bazı sebeplerden ötürü.

Umarım bir an evvel yeni sitemize kavuşuruz:)
********************************************

1 ay önce gelen bir mail ile Carte'd Or un düzenlediği Açık Hava Konserlerine davet aldım, ve Erol Evgin'in o muhteşem konseri için gün saymaya başladım.

Lakin bilirsiniz ki benim peşimi böyle özel, istediğim günlerde aksilikler peşimi bırakmaz bu artık değişmez kural oldu:)
Takip edenler bilirler bakınız oğluşun her doğum günü:))


Konserin olacağı haftanın başında esim bir kaza geçirdi ve el alçıda ayak ve diz sargıda şeklinde minumum 15 gün yatak istirahati olunca o gelemedi konsere , ben de oğluşla giderim en azından dedim ve son gün başkaca aksiliklere rağmen çok sükür vardım konsere:)

Erol Evgin Çok iyiydi süperdi hatta. Bu yaşta bu gençlik ! ve bu ses performansı inanın beni büyüledi.

Bu açıdan Carte'd Or a tekrar teşekkür ederim , en azından artık İzmir de az da olsa bu tip etkinliklere girmeye başladı sanırım TEŞEKKÜRLER:)

Ve size konserden iki resim ekliyorum.



CARTE D’OR EROL EVGİN KONSERİ

Dünyanın en cömert dondurması Carte d’Or’un ana sponsorluğunda, MAP İletişim ve Atlantis Yapım tarafından gerçekleştirilen Carte d’Or İzmir Açıkhava Konserleri’nin finali, 06 Ağustos Perşembe günü Erol Evgin’in muhteşem konseriyle gerçekleşti.

'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa' ve 'Seni Sevmek İbadetim' gibi nostaljik şarkıların efsane ismi Erol Evgin, 40 yıllık sanat yaşamını “İzmir Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu’nda” İzmirli hayranlarıyla kutladı. Konsere gelen davetliler, bir yandan Carte d’Or’un konserler için özel olarak ürettiği dondurmaları yerken, bir yandan da sevdikleri şarkılarla coştu.

30 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Carte d’Or İzmir Açıkhava Konserleri kapsamında; Yeni Türkü, Bülent Ortaçgil - Ezginin Günlüğü ve Erol Evgin sahne alarak, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Carte d’Or’dan AÇEV’in “7 Çok Geç” Kampanyası’na Destek

Carte d’Or konserlerle aynı zamanda Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)’nın 0-6 yaş dönemi erken çocukluk eğitiminin önemine dikkat çeken ve kaliteli bir okul öncesi eğitiminin ülkemizdeki tüm çocuklara ulaşmasını hedefleyen “7 Çok Geç” kampanyasının duyurulmasına da destek oldu.






TİRİL TİRİL BİR KOSTÜM İLE KARŞIMIZDAYDI...SON DERECE BEYEFENDİ...




2 kişi ne demiş, ne sormuş:):

cenebaz dedi ki...

Figencim, ben de gitmeyi çok istemiş ama arkadaş bulamamıştım. Tüh, bilseydim, sana takılırdım:) Çok severim Erol Evgin'i...

İlker Ergin dedi ki...

Çocukluk aşkım,hala çok yakışıklı:)))Bende istiyorum yaaaa...