tag:blogger.com,1999:blog-12202636.post113297408820127016..comments2024-01-22T11:28:40.138+03:00Comments on Yemek ve Biz: KeskekFigen Karavashttp://www.blogger.com/profile/05088758190216749481noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-47882158691948705792011-06-10T14:37:31.451+03:002011-06-10T14:37:31.451+03:00tavuklada güzel olur ama etli keşkek mükemmel oluy...tavuklada güzel olur ama etli keşkek mükemmel oluyor.Elinize sağlık.seyabbhttps://www.blogger.com/profile/17495231095090160814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-16833821425891423622009-10-14T18:59:42.836+03:002009-10-14T18:59:42.836+03:00tavuk eti vardı, onunla denedim, çok güzel oldu. 1...tavuk eti vardı, onunla denedim, çok güzel oldu. 1 su b. buğdaya 1 parça tavuk göğsü oranı ile yaptım. düdüklü tencerede pişirdim. çok beğenerek yedik. <br />et ile en kısa zamanda denemek istiyorum.cansunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134635345215837772005-12-15T10:29:00.000+02:002005-12-15T10:29:00.000+02:00Zeynep bunu düdüklüde pişirsek olmazmı acaba kısık...Zeynep bunu düdüklüde pişirsek olmazmı acaba kısık ateşte.Pişirme süresi kısalır.Ama lezzeti nasıl olur bilemem? Sen ne dersin??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134514949153448852005-12-14T01:02:00.000+02:002005-12-14T01:02:00.000+02:00Sevgili Meltem, yok yok soylemeyiz biz, eminim cok...Sevgili Meltem, <BR/>yok yok soylemeyiz biz, eminim cok guzel olmustur senin keskekte, <BR/>afiyet seker olsun. <BR/><BR/>Bugun sevgili Ozgul'de yapmis, o da email atmis begenerek yemisler, cok seviniyorum, deneyip begenilince mutlu oluyorum. <BR/><BR/>Bizim kulturumuzde oyle cok lezzetler varki, onlari bulup cikarmak cok onemli. <BR/>Agiz tadimiz bol olsun hepimizin.<BR/><BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134512644393862612005-12-14T00:24:00.000+02:002005-12-14T00:24:00.000+02:00zeynep ablacim bugün keskeyimi yaptim bugdayi bira...zeynep ablacim bugün keskeyimi yaptim bugdayi biraz kacti ama yinede ilk denememe göre iyi oldu.<BR/>tekrar saolasin.Aydinlaniyorum sayenizde:)))<BR/>komsularima da dagittim ehh ege sofrasini tanisinlar yavas yavas..burdan kopye cekiyorum amann kimse duymasinn:))<BR/>sevgiler..MelteMAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134418148835778482005-12-12T22:09:00.000+02:002005-12-12T22:09:00.000+02:00Pinarcimannen Izmire donmeden once yayinlasaydim k...Pinarcim<BR/>annen Izmire donmeden once yayinlasaydim keske tarifi sana yapardi eminim, kayinvaliden gelmis gerci ama belki yapar sana, karadenizliler keskek yapiyordur belki, sor bakalim.<BR/>opuyorum seni bebisi :))<BR/><BR/>zeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134403307215081722005-12-12T18:01:00.000+02:002005-12-12T18:01:00.000+02:00keşkeki çok duydum ama hiç yemek nasip olmadı. res...keşkeki çok duydum ama hiç yemek nasip olmadı. resminde göründüğü kadarıyla çok lezzetli görünüyor. eline sağlık zeynep.pınarhttps://www.blogger.com/profile/05999878485920128502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134393621498769842005-12-12T15:20:00.000+02:002005-12-12T15:20:00.000+02:00Sevgili Binnur,ah ne keyiftir o ilk lokma degil mi...Sevgili Binnur,<BR/>ah ne keyiftir o ilk lokma degil mi? O kadar dovme isleminden sonra :))<BR/><BR/>Sevgili Nilay, sana ozel yazacagim cevabini, biber salcasi konusunda. <BR/><BR/>Sevgili Aynurcum, evet hatirliyorum senin tarifide, bugun sende gormussundur guruba degisik keskek tarifleride geldi, herkesin her bolgenin yapim sekli farkli keskek konusunda, etsiz tarhana ile yapilani bile varmis ben onu bilmiyordum, bugun guruba gelen emaillerde gordum, merakta ettim. <BR/><BR/>Sevgili Nihan, ben eski lezzetleri cok seviyorum, Osmanli mutfagi, Turk mutfagi, biraz eziyetli gerci ama lezzetleride bir o kadar guzel, zaman yetersizliginden hepimiz pratik yemeklere kaciyoruz ama vakit bulunca ben eski yemekleri yapmayi cok seviyorum. <BR/>Tesekkur ederim guzel sozlerin icin. <BR/>Sevgilerimle,<BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134372792425344512005-12-12T09:33:00.000+02:002005-12-12T09:33:00.000+02:00Zeynepçim ellerine sağlık.Böyle gleneksel tatlarad...Zeynepçim ellerine sağlık.<BR/>Böyle gleneksel tatlarada sayfan da yer vermen çok güzel denemek isterim. Senden aldığım tarifler harika.<BR/>Sevgiler.nihanhttps://www.blogger.com/profile/02798026636769485523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134366310907406012005-12-12T07:45:00.000+02:002005-12-12T07:45:00.000+02:00Zeynocumhatırlıyormusun ben de bir ara gruba keske...Zeynocum<BR/>hatırlıyormusun ben de bir ara gruba keskek tarifi yazmıstım..Ellerine sağlık canım benim afiyet olsun..<BR/>aynurÇEŞNİhttps://www.blogger.com/profile/11952674888735282932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134361482459539722005-12-12T06:24:00.000+02:002005-12-12T06:24:00.000+02:00Zeynep abla merhaba, senin su acika tarator tarifi...Zeynep abla merhaba, senin su acika tarator tarifini gormustum. Ben yapmak istiyorum acika.Cok severim cunku ekmegin ustune bol cevizli. Benim burada biber salcasi bulmam zor, domates salcasi bile yok ta neyse ABD den aliyorum bir kac kutu da oyle idare ediyorum. Biber salcasini walmartta ya da heb de bulmam mumkun mu? Ya da kirmizi kurutulmus chiliem var onlari kaynatip ezerek salca yapabilir miyim? Simdiden tesekkurler cevabin icin.<BR/>Sevgilerimle<BR/>NilayNilayhttps://www.blogger.com/profile/06070289536542633359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134347139015791322005-12-12T02:25:00.000+02:002005-12-12T02:25:00.000+02:00Zeynepcim,Ellerine saglik, ne zahmetlidir keskek y...Zeynepcim,<BR/>Ellerine saglik, ne zahmetlidir keskek yapmak:)<BR/>Pek guzel anlatmissin kazan basinda keskekin pismesini beklemeyi:))Cok cok severim, agzina ilk attigin lokmayi hemen yutmiycaksin, keyfini cikarip yutucaksin:))Binnurhttps://www.blogger.com/profile/17247460135152523119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134342138749059852005-12-12T01:02:00.000+02:002005-12-12T01:02:00.000+02:00Meltemcim,afiyet seker olsun, lahana sarman,sen de...Meltemcim,<BR/>afiyet seker olsun, lahana sarman,<BR/>sen degisiklik yapmissin, bir daha sefere oyle deneyim bende :))<BR/><BR/>Benimde yolum, seninde yolun izmire dustugunde yaparim keskek elbette, ne de benimde bir ucum Aydin'a dayaniyor :))<BR/><BR/>sevgilerimle, <BR/>not: abla denilmesini cok severim, istedigin kadar soyle.<BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134336915283553922005-12-11T23:35:00.000+02:002005-12-11T23:35:00.000+02:00bugün zeynep ablanin (abla diyorum kusura bakmassa...bugün zeynep ablanin (abla diyorum kusura bakmassaniz) lahana sarmasindan yaptim üstüne de Adanali sosundan:)himmm nefiss oldu..bi de ben ekstra kiyma kattim harcin icine...esim bayildi.sarmam biter bitmez keskeyi deniycem cünkü acaaiibb canim istiyordu ne zamandir.Resmi görmem yetti yanii:))<BR/>Insallah yengecim bir gelelimde kismetse; sizleri görmek yeter bana:)Takipcinizim...Sevgilerr..MELTEM:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134315122086757612005-12-11T17:32:00.000+02:002005-12-11T17:32:00.000+02:00Meltem immm,Canım benimm niye kızalım ayoll, sen e...Meltem immm,<BR/>Canım benimm niye kızalım ayoll, sen eklemezsen kim eklesin,<BR/>Sen gel İzmir e hele teyzen sana mis gibi keskek yapar, yada sen oğrenip bize burda yaparsın Zeynep in keskek inden ne dersin:)<BR/>Opüyorum Furkan Taha yı canım,<BR/><BR/>Selamlar herkese,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134314597183928752005-12-11T17:23:00.000+02:002005-12-11T17:23:00.000+02:00Sevgili Meltem,umarim yardimci olabiliyoruz tarifl...Sevgili Meltem,<BR/>umarim yardimci olabiliyoruz tariflerle, yapabildiklerimizi bizde paylasmayi seviyoruz Figen ile, <BR/>Bloguna bizim linki eklemissin neden kizalim, cok memnun olduk, <BR/>amac paylasmak bloglarda, bildiklerimizi ogretmek, bilmediklerimizi ogrenmek...<BR/>Sevgilerimle,<BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134313416120271272005-12-11T17:03:00.000+02:002005-12-11T17:03:00.000+02:00bu kadar olur dün aksam aklima geldii keskek yapsa...bu kadar olur dün aksam aklima geldii keskek yapsam ya diyordum, bu kadar olur...iyi ki varsiniz ilac gibi geliyorsunuz; acemi bi hatun olarak blogunuzdan cok yararlaniyorum...ellerinize saglik...bi de size sormadan bloguma ekledim yemekvebiz linkini insallah kizmamissinizdir...<BR/>sevgiler...MELTEM...<BR/>www.blogcu.com/uzakufuklarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134310791819359592005-12-11T16:19:00.000+02:002005-12-11T16:19:00.000+02:00Merhaba Isimsiz konuk,Normalde gerdan eti ile yapi...Merhaba Isimsiz konuk,<BR/>Normalde gerdan eti ile yapiliyor keskek, fakat bulundugum yerde<BR/>boyle bulmam sorun oldugu icin ben<BR/>kemiksiz az yagli dana eti kullandim. Yaparsaniz seveceginizden eminim.<BR/>Simdiden kolayliklar diliyorum.<BR/>Afiyet olsun.<BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134310701356958792005-12-11T16:18:00.000+02:002005-12-11T16:18:00.000+02:00Sevgili Tuhfe,gercekten yorucu ama agzina ilk atti...Sevgili Tuhfe,<BR/>gercekten yorucu ama agzina ilk attigin keskek lokmasinda o yorgunluk gidiveriyor sanki, insanin ugrastigina degiyor, <BR/>tesekkur ederim.<BR/>Sevgilerimle,<BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134310628022261332005-12-11T16:17:00.000+02:002005-12-11T16:17:00.000+02:00Merhaba OzgulPisirdigin zaman evdekilerde sevecek ...Merhaba Ozgul<BR/>Pisirdigin zaman evdekilerde sevecek eminim, sana tavsiyem dovme isini evdeki erkeklere yaptir, boylelikle daha az yorulursun :))<BR/><BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134306883357541182005-12-11T15:14:00.000+02:002005-12-11T15:14:00.000+02:00dana eti kemiklimi yoksa parca dana eti mi olmali?...dana eti kemiklimi yoksa parca dana eti mi olmali? cok teskkurler guzel bir tarife benziyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134302055056479652005-12-11T13:54:00.000+02:002005-12-11T13:54:00.000+02:00Ellerine sağlık Zeynep abla gerçekten yorucu ben b...Ellerine sağlık Zeynep abla gerçekten yorucu ben bir kez yaptım bir daha denemedim. <BR/><BR/>Sevgiler.Tuhfehttps://www.blogger.com/profile/14609667659135321270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1134297454092456842005-12-11T12:37:00.000+02:002005-12-11T12:37:00.000+02:00Zeyneb'cim ellerine saglik, nefis bir tarif, eti s...Zeyneb'cim ellerine saglik, nefis bir tarif, eti seven bir aile olarak muhakkak deniyecegim. Tesekkürler canim.<BR/>SevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.com