tag:blogger.com,1999:blog-12202636.post113039685104178511..comments2024-01-22T11:28:40.138+03:00Comments on Yemek ve Biz: Karnabahar OgratenFigen Karavashttp://www.blogger.com/profile/05088758190216749481noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-86240473312378667302008-02-06T19:30:00.000+02:002008-02-06T19:30:00.000+02:00sevgili Zeynep,Bu beşamel sos zaten çok koyu olmay...sevgili Zeynep,<BR/>Bu beşamel sos zaten çok koyu olmayacak. Alttaki resimlerden de farkedebilirsiniz, koyu olmayan bir sos olması gerekiyor.<BR/>Yaklasık 1,5 lt. yazmısım.Kasık olcunuze de baglı bu zira tepeleme olabilir olcunuz vs. gibi.Yakalsık ifadesi ile yazdım.<BR/><BR/>Ancak siz koyu bir beşemal seviyorsanız o halde 1 lt. sut yeterli olur bu ölçülere.<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>Figen KaravaşZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-21492347372095597332008-02-06T19:05:00.000+02:002008-02-06T19:05:00.000+02:00besamelin tarifindeki süt miktari cok fazla, sos b...besamelin tarifindeki süt miktari cok fazla, sos bir türlü koyulasmiyor. yapacaklara duyurulur.<BR/><BR/>zeynepAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1160683822504791402006-10-12T23:10:00.000+03:002006-10-12T23:10:00.000+03:00İsimsiz ziyaretcimiz merhaba,Dusunuyorum ama anlam...İsimsiz ziyaretcimiz merhaba,<BR/><BR/>Dusunuyorum ama anlam veremedim ?<BR/>Besamal sos karnabahardan dolayı zaten azda olsa sulanır tamam, zira karnabahar su salar ama bunu onlemek için fırında daha fazla tutabilirsin, yani ısıyı dusurup suyu cekene dek tutabilirsin ?<BR/>Fakat kesik kesik demen dusundurdu beni, bilemeiyorum ki ? bende olmuyor kesik, ama dediğim gibi sebze itibari ile sulanır bunu onlemek ısıyı dusurup fırında cektirmek fakata kesilmesine anlam veremedim ? Sos olcusunu tam mı yaptın ? Muhtemelen oyledir ama ?<BR/><BR/>uzuldum ? tadı nasıldı peki, ve eger yaparsan tekrar sulu olmasını engellemek için fırında tut olurmu ?<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1160679989637349642006-10-12T22:06:00.000+03:002006-10-12T22:06:00.000+03:00merhaba siteni karnibar tarifi ararken buldum.ve h...merhaba siteni karnibar tarifi ararken buldum.ve hemen denedim.ama nerde hata yaptim bana yazarmisin lutfen.besamel sosu hazirlayip sicak iken yumurtalari kirdim.hizlica karistirdim.haslanan karnibaharlari soguk suya tuttum.ve suzdum.sonra karnabaharlari borcama siraladimve sosu dokup kasarida serptim.firnda nar gibi kizardi harika oldu dedim.ilininca yemek istedigimizde besamel sosun kesilmis yogurt suyu gibi oldugunu gordum ve inan cok uzuldum.acaba hatam nerde.koyulasan besamel sos su gibi olmustu.lutfen yardim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1139003178413938862006-02-03T23:46:00.000+02:002006-02-03T23:46:00.000+02:00Ellerine saglik sevgili Figen. Besamel sosuyla den...Ellerine saglik sevgili Figen. Besamel sosuyla denememistim tembellikten olsa gerek ben creme fraiche ile yapiyordum. Bence senin tarifin daha hafif.<BR/><BR/>Sevgiler.Tuhfehttps://www.blogger.com/profile/14609667659135321270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138973144699634162006-02-03T15:25:00.000+02:002006-02-03T15:25:00.000+02:00dentista,zeynepyemekvebiz@gmail.comadresine yollar...dentista,<BR/>zeynepyemekvebiz@gmail.com<BR/>adresine yollarsan ulasir bize.<BR/>Tesekkur ederiz ilgine. <BR/><BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138971871868167062006-02-03T15:04:00.000+02:002006-02-03T15:04:00.000+02:00dostlarin ikramlari bolumunu bir pastami gonderece...dostlarin ikramlari bolumunu bir pastami gonderecegim ama mail adresinizi goremedimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138902794007867712006-02-02T19:53:00.000+02:002006-02-02T19:53:00.000+02:00Tülin cim bu şekliyle cok lezzetli canım, biraz an...Tülin cim bu şekliyle cok lezzetli canım, biraz ana yemek gibi herkes oyle dedi:)<BR/><BR/>Sehnaz cım canım sen bana soyleseydin ya yada Salih le haber gonderseydin sana etsiz tarifler vereyim ben, yarın mail atarım canım sana, bebişimiz guzel olsun:))<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138891464582429112006-02-02T16:44:00.000+02:002006-02-02T16:44:00.000+02:00Figen'ciğim ellerine sağlık.Hele ki karnıbaharı ye...Figen'ciğim ellerine sağlık.Hele ki karnıbaharı yemek olarak sevmiyenler için harika bir alternatif düşünmüşsün.Ben bu aralar kabak ograten'e taktım.Hatta Salih bebeğin bu yüzden kabak gibi doğacağını düşünüyor.En kısa zamanda tarifini deniyeceğim.Tekrar ellerine sağlık.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138889377260457772006-02-02T16:09:00.000+02:002006-02-02T16:09:00.000+02:00Haşlanmış karnabahar üzerine sadece beşamel ilaves...Haşlanmış karnabahar üzerine sadece beşamel ilavesiyle denediğim olmuştu ama seninki başlı başına bir yemek olmuş Figen. Karnabaharı da nasıl severim! Ellerine sağlıkevcilkedihttps://www.blogger.com/profile/02420854801890434896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138888950971809692006-02-02T16:02:00.000+02:002006-02-02T16:02:00.000+02:00Evren cim,yaparsan yorumunu beklerim canım, sağol,...Evren cim,<BR/>yaparsan yorumunu beklerim canım, sağol,<BR/><BR/>Arzum hosgeldin,<BR/>evet kıymalıda yapılıyor mus, ama hiç deneme sansım olmadı aklımda duruyor:) bende haftaya kıymalı denerim:)<BR/>teşekkür ederim,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138870122026737212006-02-02T10:48:00.000+02:002006-02-02T10:48:00.000+02:00Karnıbaharı çok sevdiğim için bu tarifi bu akşamki...Karnıbaharı çok sevdiğim için bu tarifi bu akşamki carrefour alışverişinden sonra deneyeceğim. Bu akşam karnıbahar alıp yarın akşama pişireceğim. Süper bir lezzet olacağını düşünüyorum, görünüşünden belli.. <BR/>Ellerine sağlık Figen..<BR/>Sevgiler <BR/>EvrenTuz ve Biberhttps://www.blogger.com/profile/09306393973264243997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138870062392320012006-02-02T10:47:00.000+02:002006-02-02T10:47:00.000+02:00Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.Tuz ve Biberhttps://www.blogger.com/profile/09306393973264243997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138869436846724102006-02-02T10:37:00.000+02:002006-02-02T10:37:00.000+02:00Hatice merhaba,benim ve sizin tarifler surekli par...Hatice merhaba,<BR/>benim ve sizin tarifler surekli paralel gidiyor, begenilerimiz cok yakın:) Evet havuc ve maydanoz da hoşluk katıyor, seninde ellerine saglık,<BR/><BR/>İsimsiz ziyaretcimiz, sizinde elinize saglık, ne guzel hemen yapmıssınız, afiyet olsun,<BR/><BR/>Teşekkür ederim,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138866985981629132006-02-02T09:56:00.000+02:002006-02-02T09:56:00.000+02:00ellerine sağlık, hemen denedim ve çok sevdimellerine sağlık, hemen denedim ve çok sevdimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138865629589805692006-02-02T09:33:00.000+02:002006-02-02T09:33:00.000+02:00Figen, eline sağlık. Ben de pazartesi günü karnaba...Figen, eline sağlık. Ben de pazartesi günü karnabahar ograten yapmıştım :)Ama havuç ve maydanoz eklemeden. Bunlar da çok yakışır bence...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138864673394957992006-02-02T09:17:00.000+02:002006-02-02T09:17:00.000+02:00Ceylo hoşgeldin,Yağsız beşamel hiç denemedim, deği...Ceylo hoşgeldin,<BR/>Yağsız beşamel hiç denemedim, değişik, diyette olanlara duyurulur gercekten güzel fikir,<BR/><BR/>Mine ciğim,<BR/>Dedim ya benim için hafif bir yemek, ben garnitür gibi bakıyorum:)Ben bu gidişle yakında diyete başlayacagım zaten:)<BR/><BR/>Teşekkür ederim,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138840033934576722006-02-02T02:27:00.000+02:002006-02-02T02:27:00.000+02:00Figen'cigim bence bu cok güzel bir ana yemek olabi...Figen'cigim bence bu cok güzel bir ana yemek olabilir. Tamam besameli var ama, icinde havuc, maydanoz ve karnabahar da var. Sevdim ben bu yemegi :)) Kolay olmasi da arti puani.<BR/><BR/>Ellerine saglik canim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12202636.post-1138823314823239452006-02-01T21:48:00.000+02:002006-02-01T21:48:00.000+02:00Çok güzel olmuş eline sağlık. Ben Beşamel sosunu g...Çok güzel olmuş eline sağlık. Ben Beşamel sosunu genellikle yağsız yapıyorum :) rejimsel olsun diye. Tarifini bu aksam deneyeceğim.Ceylohttps://www.blogger.com/profile/03235391846794770442noreply@blogger.com