Pratik, lezzetli, pırasalı yemek

Meyaneli Pırasa yemeği

Aşure

IMG_5905

Hareli Kek

IMG_4711

Tavuk Kalamar

Tavuk Kalamar

Çikolata Soslu Elmalı Kek

elmalı kek

Rita'nin Ardindan


Sevgili Dostlar,
Rita'nin ardindan bizler iyiyiz, gerci henuz mahallemize evimize donmus degiliz, cunku elektrikler yok, tum sehir bosaldi , hala arkadasimizin evindeyiz, her zaman 40 dakikada ulastigimiz bu eve 7.5 saatlik bir surede ulastik, carsamba gece yarisi yola ciktik. Uzun konvoylar sonucu herkes yollarda perisan duruma dustu, benzin istasyonlarinda gas kalmadi,
biryerlere ulasanlar bizler gibi tv karsisinda beklemeye basladi.

Dun gece sahile vurdu sonunda rita, yasadigimiz yerin dogusuna dogru yoneldi, orada tahribat yapti, henuz can kaybi uzerine net bir bilgi yok, dilerim hic olmamistir.
Boyle bir zamanda ailem ve benim icin yolladiginiz emaillerle, commentlerle yalniz birakmadiginiz icin sonsuz tesekkur ediyorum, sizlerin dualari, dostluk zinciriniz rita'nin hizini dusurdu buna inaniyorum.
Ne zaman evimizde oluruz bilmiyorum, sizleri haberdar etmek istedim.
Sevgilerimi yolluyorum, tum dostlara.
Zeynep T.
Houston, Texas.

8 kişi ne demiş, ne sormuş:):

sarah dedi ki...

Allah yardimciniz olsun, umarim cok yakinda hersey normale doner

Kolay gelsin

sarah

ZeYNeP dedi ki...

Eh be gülüm, bana bile süpriz yaptın ya oralardan:)
Geldim baktımki ana sayfada sen varsın,
Zeynebim canım...
İnşallah herseyi bıraktıgınıza çok yakın bulursunuz, dualarımız sizinle canım, oradaki tüm insanlar için...

Hadi gel artık...
Figen

pınar dedi ki...

zeynep Allah yardımcınız olsun. dünkü otobüs haberini de duyunca sen gelmiştin aklıma. çok şükür iyisin.

Adsız dedi ki...

Sevgili Zeynep seni düsünerek sitene girdim icim ciz ederek nerelerde canimiz Zeynebimiz zipzpimiz diyerek aniden yaziyi gördüm Figen yazdi sandim haber var diye cok sevindim arkasindan senin yazdigini sihhatte oldugunuz haberi dahada bir sevindirdi insallah hayirlisi ile daha cok zarar görmeden evinize yuvaniza kavusursunuz bizlerde sana sizlere.
Hepimiz sizlerle beraberiz buna inan. Saglicakla kavusalim diyorum, dualarimiz her dakika sizlerle.

Tuhfe dedi ki...

Zeynep ablam, ben de ilk görüşte Figen yazdı galiba diye düşündüm. Öyle sevindim ki senden haber aldığıma anlatamam. Oh rahatlattın, sağol. Televizyonda haberleri takip ediyorum, hızının azaldığına dair yorumları duyunca çok seviniyorum. İnşaallah kazasız belasız evinize dönersiniz. Allah hepinizi korusun.

Binnur dedi ki...

Zeynepcim, Her firsatta tv nin basinda son gelismeleri izliyorum. Bugun ancak az once computure girebildim. Senin ve ailenin iyi haberlerini okuyunca ne kadar sevindim anlatamam. Insaallah her sey yolunda gitsin, saglikla evinize donun. Gene yaz, en azindan donus yolunda oldugunu bildir.

Burcu ÜNAL dedi ki...

zeynep evinize dönmenize gerçekten çok sevindim..
geçmiş olsun..umarım bir daha böyle birşeyi yaşamazsın..
sevgiler :)

Adsız dedi ki...

zeynep merhaba, senin ve ailenin houstan'da yasadiginizi bilmiyordum, rita'nin ardindan basliktaki yazindan okudum. iyi oldugunuzu duyduguma cok sevindim.
insallah en yakinda evinize donebilir ve hayat normalesir yine. tv'de felaket sonrasi resimleri gorunce icim sizliyor ve dua ediyordum. simdi senin ve ailen icin dua edicegim.

saglicakla kalin, sevgiler
nese sahin, zürih